Istället för att spela på olika casino online från Sverige, kan du pyssla med Foam Clay istället. Perfekt aktivitet om du har mindre barn och vill pyssla och modellera en stund. Det är både roligt och enkelt, men framför allt så är det mycket kreativt sätt att skapa några unika föremål på utan att det kostar skjortan.

Foam Clay

Foam Clay är en lera som är kornig på ett härligt sätt och är dessutom väldigt smidigt och enkelt att sätta fast på olika typer av material. Som att sätta fast på gamla krukor, askar, plastdjur, burkar eller vad du nu än vill piffa till och ge ett nytt utseende. Dessutom går det att modellerar lite mindre figurer i denna typ av lera.

Leran har helt giftfri och är perfekt för barn som är mellan två och sju år gamla. Foam Clay förvaras i burkar och skulle de mot förmoda ha blivit lite torr så går den mjuka upp med lite vatten. När du och dina barn har format och pysslat, så stelnar leran efter några timmar när den har varit utsatt för luft.

Steg för steg

Du tar några småbitar av leran och därefter trycker du fast det på det föremålet som du har valt att piffa till. Fördelen med Foam Clay är att barnen kan avsluta när som helst, för att fortsätta en annan gång. Alla vet hur fort barn kan tröttna på när de håller på med att pyssla. Det tar ungefär 60 minuter innan lera är helt torr och sitter ordentligt fast på föremålet. Perfekt om du skulle behöva en ”sist-minuten” present och inte hinner bege dig ut för att handla. Då du har någon flaska, burk, kruka eller liknande som du kan piffa till hemma, för att sedan ge bort. Snacka om att det blir en personlig present!